torsdag 10 juli 2014

Fem saker om mig

Fem saker ni antagligen inte vet om mig ..

 • En (av alla) mina drömmar är att ha en stor gård. Där ska jag ha hästar, hundar, katter, kor, grisar, får, alla sorters fordon m.m. Dessutom ska hela gården vara anpassad så att även personer i rullstol kan ta sig fram. På gården vill jag ha en liten verksamhet där personer med fysiska/psykiska problem kan sysselsätta sig med ex. ridning, borsta en ko, hjälpa till att promenera med hundar eller bara dricka kaffe. En plats där man kan slappna av och ta det lugnt.
 • Jag ser mig inte som en feminist. Sunt förnuft, säger jag bara.
 • Jag älskar att läsa om olika saker. Just nu har jag snöat in på gamla brott. Jag läser intervjuer, kollar filmer på YouTube, läser forskning om ämnet m.m. Jag blir helt fast.
 • Jag vill resa! Två länder vill jag till speciellt, Island och USA. På Island vill jag rida (givetvis), bada, testa på nattlivet, shoppa, fiska och bara se mig omkring. Även köra Jeep. I USA vill jag besöka både Norr & Söder. I norr vill jag se alla maffiga timmerhus, vimsa omkring i snön.. I södern vill jag givetvis besöka alla countryfestivaler, åka omkring i en överdrivet stylad pickup, dricka för klent öl ur de klassiska röda muggarna.. Självfallet vill jag till Alaska också. Vandra, beskåda alla djur och fiska!
 • Jag älskar äldre bostäder! Helst med anor från 15-1600 talet. DET är häftigt!

3 kommentarer:

 1. Hej Therese! Vad kul att du hittade min blogg :) Jag har fler ggr tänkt att jag borde få in och uppdatera, nu är det ganska exakt ett år sedan och ingen av läsarna har fått någon uppdatering!

  Det har gått bra! :) Jag fick svar på första analysen att Egon är godartad och vid min senaste MR som jag gjorde i april så syns inga tecken på att det finns någon del av tumören kvar och heller inga tecken på att den är på väg tillbaka eller någon ny för den delen heller :)

  "Som väntat fattas en del av tinningloben men i övrigt ser hjärnan normal ut" var svaret från min läkare :)

  SvaraRadera
 2. Åh usa och Island vill jag definitivt till jag också! :)

  SvaraRadera

Så roligt att just DU vill kommentera!